Slečna Kateřina Zemanová doprovodí prezidenta při návštěvě Jihomoravského kraje

23.09.2013 17:17

Slečna Kateřina Zemanová doprovodí ve středu 25. září 2013 svého otce, prezidenta republiky Miloše Zemana, při návštěvě Jihomoravského kraje.

Slečna Kateřina Zemanová doprovodí prezidenta při návštěvě Jihomoravského kraje
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Navštíví společně Krajský úřad Jihomoravského kraje za účasti hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška a zastupitelů města Brna. Posléze se setká i s občany na náměstí Svobody, kde bude dekorován prapor města Brna stuhou prezidenta republiky.

V rámci svého separátního programu navštíví Psychiatrickou kliniku FN Brno a sídlo občanského sdružení – Kontaktní centrum Anabell, které se věnují hlavní programové prioritě Kateřiny Zemanové - poruchám příjmů potravy.

Ve FN Brno se setká s doc. Tomášem Kašpárkem, přednostou Psychiatrické kliniky FN, a s MUDr. Oldřichem Synkem, primářem Psychiatrické kliniky FN, se kterými povede diskusi na téma léčby poruch příjmu potravy. Prohlédne si Oddělení dětské a dorostové psychiatrie a JIPP FN Brno.

V Kontaktním centru Anabell se za přítomnosti paní ředitelky PhDr. Ing. Jany Sladké Ševčíkové seznámí s historií a současností centra, prohlédne si poradnu, ambulanci a povede diskuzi s pracovníky centra nad konkrétními formami a metodami pomoci, které centrum nabízí - psychologické poradenství, psychoterapie, nutriční terapie, telefonická krizová pomoc, internetové poradenství a skupinové terapeutické programy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hrad.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…