Sobotka: ČSSD podala kandidátky ve všech 14 krajích ČR

10.09.2013 15:10

Kandidátní listiny pro letošní volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR má sociální demokracie od dnešního odpoledne podány ve všech 14 krajích.

Sobotka: ČSSD podala kandidátky ve všech 14 krajích ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

S předstihem jsme tak splnili stanovený termín 17. září 2013, dokdy musí být kandidátky podány příslušnému krajskému úřadu. ČSSD rovněž složila předepsaný 15 tisícový příspěvek na volební náklady ve všech krajích, kde se budou její kandidáti ucházet o přízeň voličů a voliček.

Sociálně demokratický tým je sestaven z osvědčených volebních matadorů, jakými jsou Bohuslav Sobotka (celostátní lídr a lídr ČSSD za Jihomoravský kraj), Hana Orgoníková (Královéhradecký kraj), Lubomír Zaorálek (Moravskoslezský kraj), Milan Chovanec (Plzeňský kraj), Jaroslav Foldyna (Ústecký kraj), Jiří Běhounek (kraj Vysočina), Josef Novotný (Karlovarský kraj), nezávislých osobností jako předseda odborů Jaroslav Zavadil (Praha) či zkušených poslanců, kterými jsou Pavel Ploc (Liberecký kraj), Jan Hamáček (Středočeský kraj), Antonín Seďa (Zlínský kraj) a Roman Váňa (Olomoucký kraj) či známých starostů jako Ladislav Effenberk (Pardubický kraj).

Anketa

Kterou stranu budete volit? Ptali jsme se mezi 11.-15. zářím, hlasování skončilo

10%
35%
4%
3%
3%
1%
hlasovalo: 59876 lidí


Sociální demokraté se teď mohou plně soustředit na svůj hlavní cíl, kterým je získání alespoň třetinové podpory voličů.  Chceme občany oslovit svým konkrétním programem, který jim po sedmi letech pravicových vlád přinese pozitivní změny a uklidní sociální napětí ve společnosti pod názvem „Prosadíme dobře fungující stát“. K hlavním prioritám patří vytvářet nová pracovní místa, zvýšit minimální mzdu, zvýšit kontrolu kvality potravin a prosadit přísnější regulaci cen energií a vody, ochrana před lichvou a zvůli exekutorů a sada opatření pro mladé rodiny a seniory.

Bohuslav Sobotka, předseda ČSSD

Volební program ČSSD v kostce najdete zde: http://www.cssd.cz/volby/volebni-program-cssd-v-kostce/
Kompletní volební program ČSSD najdete zde: http://www.cssd.cz/volby/volebni-program-cssd/ 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě