Aš: Město se prezentovalo na veletrhu cestovního ruchu v Praze

02.04.2024 13:37 | Tisková zpráva

Město Aš se úspěšně prezentovalo na prestižním veletrhu cestovního ruchu Holiday World & Region World, který se konal od 15. do 17. března 2024 na výstavišti Letňany PVA EXPO v Praze.

Aš: Město se prezentovalo na veletrhu cestovního ruchu v Praze
Foto: wikipedia
Popisek:

Stánek města Aš přitahoval velký zájem návštěvníků. „Mnoho lidí plánuje navštívit Ašský výběžek a získalo od nás praktické informace, které podnítily motivaci k akci,” říká Zdeněk Soukup, manažer pro cestovní ruch Městského úřadu v Aši.

Město Aš se také zúčastnilo konference cestovního ruchu, kde byla hlavním tématem aktivní turistika a lázeňství. „Na konferenci jsme se dozvěděli o nových trendech v regionální turistice a turistickém marketingu,” sdělil dále Soukup.

V rámci profesní přípravy a inspirace ke studentské soutěži přijel také Studentský parlament. Studenti měli možnost převzít role marketérů, kameramanů, editorů a dokonce i manažerů rozpočtu. Cílem bylo vytvořit propagační video o svém regionu. „Dnes jsme zažili úžasný den plný inspirace a nových zážitků s našimi studenty z Ašska,“ říká Eva Holečková, ředitelka Městského domu dětí a mládeže Sluníčko Aš. „Od příštího ročníku se můžou do soutěže zapojit i neformální skupiny při SVČ (DDM). Takže příští rok Ašsko a Hranicko může také soutěžit,” doplnila Eva Holečková.

Veletrh Holiday World & Region World je každoroční událost, která přináší mnoho příležitostí pro města jako je Aš. Město se těší na další ročník veletrhu a plánuje se ještě více zapojit do této události. „Velké množství lidí hledá zajímavé kouty k vandrování a cyklistice s následnou možností wellness. Z veletrhu mám skvělý pocit,” dodává Zdeněk Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …