Aš: Školu v Okružní ulici zaberou stavbaři

06.08.2023 7:04 | Tisková zpráva

Odstranění vlhkosti ve sklepních prostorách. To je smyslem stavebního zásahu v objektu základní a mateřské školy v Okružní ulici, připravovaného na několik příštích měsíců.

Aš: Školu v Okružní ulici zaberou stavbaři
Foto: wikipedia
Popisek:

Rada města Aše projednala výsledky výběrového řízení na zhotovitele a schválila vítěze výběru, společnost ODEHNAL-STAVO Podhradí, která nabídla v konkurenci dalších dvou uchazečů nejnižší cenu 2 659 502,16 Kč (cena je včetně DPH).

Anketa

Věříte, že existují mimozemšťané?

67%
hlasovalo: 6165 lidí

Hydroizolační sanace se bude týkat jižní části budovy. Práce mají být dokončeny v listopadu tohoto roku. Smlouva o dílo se zhotovitelem je před podpisem. V posledních letech se jedná o další z řady stavební úprav této více než sto let staré školní budovy. Připomenu jen některé zásadní.

Velkých stavebních úprav se škola dočkala v letech 2006-2007, kdy se v celé budově vyměnila okna, dveře, elektroinstalace, rozvod topení včetně nové plynové kotelny, rekonstruována byla sociální zařízení, modernizací prošla také školní tělocvična. Část přízemí se přeměnila na mateřskou školu, kde vznikly moderní třídy. Ve sklepních prostorách bylo vytvořeno centrum pracovních činností s novou učebnou keramiky, cvičnou kuchyňkou a dílnami.

Další významnou investicí zde byla stavba nového školního sportovního areálu v roce 2014, jehož součástí je fotbalové hřiště s umělým povrchem, dvě hřiště na volejbal, basketbal, atletická dráha, atd.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: O voličský průkaz požádalo zatím 535 občanů

20:27 České Budějovice: O voličský průkaz požádalo zatím 535 občanů

Žádosti o vydání voličského průkazu přijímá matriční úřad, oddělení evidence obyvatel, v přízemí bud…