Bohumín: Zimák slaví čtyřicátiny, bruslit bude celé město

22.11.2018 20:36

Bohumínský zimní stadion má 40. narozeniny. Mladší školáci a rodiče s dětmi mohou jeho kulatiny oslavit přímo na ledě. HC Bospor Bohumín s přispěním města pořádá akci „Bruslí celé město“, a to přímo v hale zimního stadionu Bospor v pátek 23. listopadu.

Bohumín: Zimák slaví čtyřicátiny, bruslit bude celé město
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Den bruslení začne v osm hodin ráno, kdy na led vjedou děti z prvních a druhých tříd základních škol a mateřinek. Čeká je výuka základů bruslení pod vedením hokejového trenéra. V 10:30 je vystřídají žáci třetích a čtvrtých tříd, kteří se mohou těšit mimo jiné na curling s pukem, slalom na šířku a taky si vyzkouší střelbu na branku.

„Na odpoledne jsme připravili veřejné bruslení rodičů s dětmi bez rozdílu věku. Zveme je od 13 do 14:45 hodin,“ doplnil předseda klubu HC Bospor Bohumín Roman Klepek. Dodal, že děti si mohou v průběhu akce půjčit brusle a helmu v hale stadionu zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Kryštof se vrací. Zahraje i Olympic nebo Tublatanka

13:37 Vyškov: Kryštof se vrací. Zahraje i Olympic nebo Tublatanka

Kryštof, Olympic, Horkýže Slíže, Tublatanka, No Name. Silná sestava. Řečeno hokejovou terminologií, …