Brno: Do MotoGP zbývá měsíc, vstupenky lze ještě koupit za zvýhodněnou cenu

06.07.2017 21:01

Už za měsíc se do Brna sjedou příznivci silných motorek, aby zde podpořili své oblíbené jezdce na mistrovství světa silničních motocyklů MotoGP. Brněnská Velká cena se letos pojede v novém termínu, a to už o víkendu 4. – 6. srpna na Masarykově okruhu. Vstupenky lze do poloviny července zakoupit za zvýhodněnou cenu.

Brno: Do MotoGP zbývá měsíc, vstupenky lze ještě koupit za zvýhodněnou cenu
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Spolek pro GP ČR Brno, který od loňského roku závod MotoGP v Brně organizuje, zahájil prodej vstupenek na letošní ročník už před Vánoci. Aktuálně jsou některé speciální vstupenky vyprodány – například takzvané kempenky, novinkové vstupenky VIP Start či Pitwalk/Paddock.

Zájemci si mohou koupit vstupenky na všechny sedadlové tribuny, které stojí od tří tisíc v závislosti na poloze. K dispozici jsou také lístky Silver, které opravňují ke vstupu na čtyři přírodní tribuny Masarykova okruhu, a vstupenky Gold. Ty umožňují volný pohyb po všech přírodních tribunách, průchod areálem i shopping zónou u hlavního vstupu na Masarykův okruh. Vstupenky začínají na ceně 1700 korun, v další vlně a při nákupu na místě se prodraží o šest set korun.

„Všechny druhy vstupenek lze nyní zakoupit až s 25 % zvýhodněním. Tato možnost však potrvá jen do 15. července,“ uvedl Adam Svoboda ze Spolku pro GP ČR Brno.

Zájemci si mohou vstupenky koupit prostřednictvím Turistického informačního centra Brno, buď v jeho informačním centru na Panenské 1 nebo online ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.