Brno: Nová budova posílí komunitní význam centra Bystrouška

02.11.2017 7:36

Centrum volného času Bystrouška, které již více než 20 let funguje na ulici Fleischnerova v městské části Brno-Bystrc, se dočká nové budovy. Radní přijali výsledky architektonické soutěže, ze které vzešel návrh na její novou podobu.

Brno: Nová budova posílí komunitní význam centra Bystrouška
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Rada města Brna se dnes seznámila s hodnocením soutěžní poroty, která vybírala nejlepší architektonické návrhy na tzv. Novou Bystroušku.

První cenu udělila porota prof. Ing. arch. Petru Pelčákovi. Na jeho návrhu ocenila například to, že přirozeným způsobem pracuje s dispozicemi terénu a vytváří kontakt mezi vnitřním životem pavilonu a jeho okolím, což posiluje komunitní význam centra.

Do soutěže bylo odevzdáno celkem 15 návrhů. Porota z nich vybrala tři, kterým udělila 1. a 2. cenu a také jednu odměnu. Všechny soutěžní návrhy budou ke zhlédnutí na výstavě v Bystrci předběžně v prosinci letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

16:09 Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

S ještě lepší aplikací, mapující dopravní nehody, přišli plzeňští dronaři. Crash Inspektor, jak se v…