Brno: Uzavírku Údolní představí diskuze v úterý 17. dubna

16.04.2018 16:47

Jak budou řešeny objízdné trasy a náhradní doprava při rekonstrukci ulice Údolní? Zahájení prací je naplánováno na začátek května. Veřejná diskuze k dopravním omezením a objízdným trasám bude v úterý 17. dubna od 17.30 v Zastupitelském sále Nové radnice.

Brno: Uzavírku Údolní představí diskuze v úterý 17. dubna
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Projekt představí náměstek primátora Richard Mrázek, generální ředitel DPMB Miloš Havránek a provozní ředitel dopravního podniku Jan Seitl, zástupci městské části Brno-střed, Brněnských vodáren a kanalizací i zhotovitelských firem.

Práce na Údolní jsou naplánovány na 12 měsíců. Po dokončení prací v ulici Údolní má zhotovitel 9 měsíců na dokončení stavebních prací ve zbývajících částech zakázky.

Jde o kompletní rekonstrukci ulice Údolní včetně sítí a tramvajové trati od tramvajové zastávky Úvoz až po odbočku k plaveckému stadionu.

Z technologických důvodů je součástí této rekonstrukce také celková rekonstrukce ulic Klácelova a Kampelíkova a dosud neopravované části ulice Lerchova. Při práci na těchto ulicích bude zhotovitel podle smlouvy vždy dbát na to, aby nedošlo k zablokování lokality z dopravního hlediska. Práce v ulicích Kampelíkova a Klácelova proto podle smlouvy mohou být prováděny současně s pracemi na Údolní, ale stavební práce v ulici Lerchova v úseku od ulice Klácelova po náměstí Míru mohou být realizovány až po kompletním dokončení prací v ulici Údolní a po jejím zprovoznění.

Aktuální informace o dopravních omezeních budou průběžně aktualizovány ZDE. Aktuality o provozu MHD najdete na webu Dopravního podniku města Brna (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

13:33 Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

Odbor ekologie a veřejného prostoru zrealizoval pro občany města Liberce dvě nové venkovní posilovny…