Bruntál bude mít nové obchodní centrum. Už v červnu

09.05.2016 8:35

Už jen pouhé týdny zbývají do otevření nového obchodního centra v Bruntále. Provoz zahájí ve čtvrtek 9. června.

Bruntál bude mít nové obchodní centrum. Už v červnu
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Areál ponese jméno „Fastmall Vaše nákupní centrum“ a návštěvníci v něm najdou pět prodejen o celkové ploše téměř tři tisíce metrů čtverečních. „Půjde o zajímavý mix značek, podařilo se nám nasmlouvat DM drogerii, Sportisimo, Planeo elektro a Jysk, které v září doplní CCC boty,“ sdělila Eva Kvasničková ze společnosti Fastav Development – AOC, s.r.o., která výstavbu nákupního centra realizuje a financuje. Dodala, že nakupující budou mít k dispozici 50 parkovacích míst.

Obchodní centrum se nachází na adrese Třída práce 2024/1a, na pozemcích v blízkosti oblíbeného Kauflandu. Výstavba začala před šesti měsíci a náklady dosáhnou výše několika desítek milionů korun. V prodejnách najde zaměstnání kolem třiceti lidí. „Zprovoznění nového obchodního centra přímo v Bruntále nelze vnímat jinak než jako velké plus. Hlavní jsou samozřejmě desítky nových pracovních míst a také skutečnost, že lidé z Bruntálu nebudou muset vyjíždět za nákupy nabízeného sortimentu do větších měst,“ řekl místostarosta Bruntálu Libor Unverdorben.

Zahájení provozu bude slavnostní a první návštěvníci se mohou těšit na mnohá překvapení. Detaily odpoledního zábavního programu se ještě dolaďují, jisté však je, že nebudou chybět různá vystoupení, soutěže pro děti a atraktivní cenové nabídky.

Půjde o otevření už šestého Fastmallu. Obchodní centra s touto značkou už úspěšně fungují v Novém Jičíně, Kopřivnici, Českém Krumlově, Vsetíně a nejnověji v Orlové, kde bylo otevřeno v říjnu loňského roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…