Česká Lípa: Finální podoba sídliště Holý Vrch bude známa v polovině srpna

20.07.2018 15:17

Všechny připomínky občanů, které byly vyhodnoceny jako přínosné, budou architekty zapracovány do návrhu regenerace sídliště Holý Vrch. Nad připomínkami se sešli zástupci města a architektonické kanceláře AF-City Plan a finální podoba sídliště by měla být hotova v polovině srpna.

Česká Lípa: Finální podoba sídliště Holý Vrch bude známa v polovině srpna
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Úpravy architektonického návrhu regenerace se budou týkat zejména zešikmení parkovacích stání v ulici Jižní před panelovým domem č. p. 1823 – 25 a č. p. 1840 – 45 a úpravy směru jízdy, dále bude architektonický návrh respektovat zachování basketbalového hřiště a bude upraven průchod pro pěší přes ulici na Blatech ve směru od Billy k panelovému domu č. p. 1946 a č. p. 2057.

Architekti prověří možnost zachování stávajících stromů u nově navržených parkovacích míst v ulici Pod Holým Vrchem a možnost výsadby stromů pro nově navržená i stávající parkovací místa v ulici na Blatech a ulici Větrné. V areálu ZŠ Jižní bude navržen běžecký ovál.

Finální verze architektonického návrhu regenerace sídliště Holý Vrch bude zveřejněna na webu podholak.cz a na webu města Česká Lípa (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…