České Budějovice: Pacientům nemocnice donese nákupy specializovaná firma

21.06.2016 13:05

Nákupy potravin, tiskovin nebo kosmetiky zejména pro dlouhodobě ležící pacienty už týden zajišťuje v Nemocnici České Budějovice, a. s., firma Plná taška. Její zaměstnanci donášejí zboží na vybraná oddělení do obou areálů nemocnice.

České Budějovice: Pacientům nemocnice donese nákupy specializovaná firma
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Pilotně jsme donáškovou službu spustili v horním areálu nemocnice pro pacienty na 1. oddělení následné péče, rehabilitačním oddělení a na gynekologicko-porodnickém oddělení, v dolním areálu pak na 2. oddělení následné péče a v plicní léčebně. Jedná se o oddělení, kde pacienti leží dlouhodobě, mnohdy nejsou dostatečně pohybliví, proto tuto službu velmi uvítali,“ uvedla manažerka spokojenosti Nemocnice České Budějovice, a. s., Bc. Iva Nováková, MBA.

Systém objednávek funguje jednoduše: pacienti mají k dispozici katalogy se zbožím. Svůj nákupní seznam vhazují denně do schránek na jednotlivých odděleních. Poslíček firmy si požadavky odnese a další den nákup dodá.

Během týdenního fungování donáškové služby pacienti chtěli nejvíce nakoupit ovoce, různé laskominy, tiskoviny, ale i denní kosmetiku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…