České Budějovice: Sportovní hala má nové střechy

14.03.2023 18:35 | Tisková zpráva

V druhé polovině minulého roku začaly rozsáhlé opravy všech střech a také technologických rozvodů půdního prostoru na sportovní hale.

České Budějovice: Sportovní hala má nové střechy
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Práce zahrnovaly kompletní obnovu krytiny, rozvodů pro vzduchotechniku, výměnu světel na půdě, vyztužení střešní konstrukce i výměnu hromosvodů. Od září byla hala v provizorním režimu tak, že tréninky a zápasy probíhaly až na výjimky každý všední den. Oprava hlavní střechy nad hrací plochou a půdou skončila v říjnu.

„Následovaly obnovy ostatních střech nad šatnami, atletickým koridorem, kancelářemi i restaurací. Dobrou zprávou je, že vše bylo do 210 kalendářních dnů dokončeno a aktuálně zhotovitel předává stavbu do užívání,“ říká 1. náměstek primátorky Petr Maroš s tím, že rekonstrukce stála 23,5 milionu korun bez DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…