Chcete lepší Litvínov? Využijte projekt „Lepší místo!“

05.02.2017 13:48

„Lepší místo“ je mobilní a webová aplikace, díky které můžete od počátku měsíce února snadno upozornit svoji radnici na nepořádek či nedostatek ve svém okolí (např. černé skládky, rozbité lavičky či jiný městský mobiliář, poškozené herní prvky apod.).

Chcete lepší Litvínov? Využijte projekt „Lepší místo!“
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Litvínov se tak připojil k českým městům, které využívají projekt „Lepší místo“ jako nástroj oboustranné komunikace se svými občany.

 „Služby Lepšího místa jsme se rozhodli využívat, protože v něm vidíme rychlou spojku mezi námi a našimi spoluobčany. Vnímáme ho jako moderní nástroj, prostřednictvím kterého nám lidé mohou dát vědět o problémech v jejich okolí. A to navíc jednoduše, pohodlně, bez ztráty více než pár okamžiků jejich drahocenného času. O zbytek se pak už postaráme my. Neváhejte proto a využívejte Lepší místo!,“vzkazuje občanům Litvínova starostka Kamila  Bláhová.

A jak na to? Jednoduše!

Stačí stáhnout aplikaci Lepší místo do Vašeho telefonu nebo se zaregistrovat na www.lepsimisto.cz. Pak už jen klikněte na tlačítko Vložit tip, problém krátce popište, vyfoťte a uložte. Aplikace už místo automaticky lokalizuje a podnět ke zlepšení putuje ke kompetentním úředníkům, kteří jej řeší. Aplikace disponuje obousměrnou komunikací. Stav řešení, který je průběžně aktualizován, můžete sledovat přímo ve Vašem telefonu.  Nevěříte, že je to tak jednoduché? Tak to vyzkoušejte!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…