Cheb: Začíná revitalizace sportovního areálu Lokomotivy

03.03.2017 13:52

V první fázi dojde k vybudování nového fotbalového hřiště s umělým povrchem a osvětlením.

Cheb: Začíná revitalizace sportovního areálu Lokomotivy
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Během několika dnů bude zahájena celková revitalizace sportovního areálu Lokomotivy. V první fázi se přitom počítá s vybudováním nového hřiště s umělým povrchem a osvětlením. „Dělat se budou také související věci, například bourání valů, odvodnění, vybuduje se rovněž nová splašková a dešťová kanalizace či komunikace, což jsou věci, které se využijí i pro další etapy. Hotovo by mělo být nejdéle do začátku srpna. Letos bychom rádi zrealizovali také druhou část první etapy, v rámci které dojde k vybudování přístavby sportovní haly, kde vznikne zázemí pro fotbalisty,“ uvedl místostarosta Pavel Hojda.

Výstavba hřiště s umělým povrchem a s tím související práce budou celkově stát přibližně 27 milionů korun. „Máme však požádáno o dotaci ve výši 15 milionů korun z programu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Státní podpora sportu pro rok 2017,“ dodal místostarosta.

V dalších etapách revitalizace areálu Lokomotivy se počítá například s vybudováním druhého fotbalového hřiště nebo nové menší tribuny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

19:06 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného javoru v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…