Chrudim chce podpořit Mateřskou školu U Sovičky

19.06.2015 8:25

Rada města Chrudim podpořila zařazení Mateřské školy U Sovičky Chrudim do školského rejstříku. Zřizovatelem školky je EDDA, z. s. Chrudim.

Chrudim chce podpořit Mateřskou školu U Sovičky
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Mateřská škola by chtěla od září 2015 navázat na již existující dětskou skupinu Jesličky U Sovičky Na Rozhledně a pokračovat v práci s dětmi ve věku 2-3 let.

„Se vznikem školky jsme souhlasili, protože o zařízení celodenně pečující o děti do 3 let je ve městě Chrudim zájem. Navíc město Chrudim nemá pro tuto věkovou skupinu ve svých zařízeních momentálně dostatečnou kapacitu,“ říká místostarosta města Jan Čechlovský.

Souhlasné stanovisko chrudimské Rady města by mělo být podkladem při projednávání žádosti spolku EDDA o zapsání do rejstříku škol a školských zařízení na KÚ Pardubického kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…