Chystá se třetí setkání subjektů cestovního ruchu Vltavotýnska

12.02.2017 16:35

Ve čtvrtek 2. března 2017 se v Městském muzeu v Týně nad Vltavou uskuteční další, v pořadí již třetí setkání subjektů cestovního ruchu Vltavotýnska.

Chystá se třetí setkání subjektů cestovního ruchu Vltavotýnska
Foto: Týn nad Vltavou
Popisek: Týn nad Vltavou

Tématem březnového setkání bude spolupráce v rámci turistické oblasti Českobudějovicko – Hlubocko, pod kterou vltavotýnský mikroregion spadá, a mezi jednotlivými poskytovateli služeb v cestovním ruchu. Zástupci informačních center z Českých Budějovic, Rudolfova, Hluboké, Lišova a Týna nad Vltavou ve svých prezentacích představí turistické atraktivity, zajímavosti a novinky pro nadcházející turistickou sezónu ze svých oblastí. Následovat bude diskuze účastníků setkání a program uzavře komentovaná prohlídka moderních interaktivních expozic Městského muzea a výstavy Václava Bláhy v sousední Městské galerii U Zlatého slunce.

Toto březnové setkání navazuje na dvě předchozí úspěšné akce, na kterých se vždy sešlo okolo 40 zástupců cestovního ruchu nejen z vltavotýnského mikroregionu. Snahou destinační společnosti IN REGIO, která setkání pořádá, je poskytnout prostor pro seznámení a udržování kontaktů mezi jednotlivými subjekty a aktéry cestovního ruchu, informovat je o současné situaci v cestovním ruchu na Vltavotýnsku a v Jihočeském kraji a v neposlední řadě iniciovat místní podnikatelskou sféru ke vzájemné spolupráci a přípravě produktového portfolia a turistických balíčků mikroregionu.

Setkání je určeno všem, kteří se pohybují v oblasti cestovního ruchu, kultury a médií na Vltavotýnsku. Zájemci se mohou přihlásit na e-mail info@inregio.cz a následně mu budou sděleny bližší informace.

Setkání pořádá destinační společnost IN REGIO, o. p. s. ve spolupráci s Městským muzeem Týn nad Vltavou pod záštitou Turistické oblasti Českobudějovicko – Hlubocko, města Týn nad Vltavou a SMO Vltava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

10:28 Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

V rámci městských slavností čeká Děčín několik omezení. První z nich hned 17. 5., kdy půjde městem z…