Děčín: Obyvatelé Bynova mohou vyplnit dotazník

18.01.2018 19:16

Radnice chce revitalizovat sídliště v Bynově. Nechalo proto vypracovat studii veřejných prostranství. Tu budou mít na starosti re:architekti.

Děčín: Obyvatelé Bynova mohou vyplnit dotazník
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Přestože se Děčín pustí již do třetí obnovy sídliště, je to poprvé, kdy uspořádal otevřenou soutěž, jejímž jediným kritériem nebyla cena. Odborná porota hodnotila nabídky také dle referenčních projektů a složení týmu.

Architekti mají za úkol vyřešit prostory mezi domy, parkování a další prostory sídliště. Pomoci jim v tom má dotazník, který je možné vyplnit nejen na webových stránkách ZDE, ale fyzicky si ho mohou vyzvednout v ZŠ na Pěšině nebo na obou podatelnách magistrátu.

Dotazník je potřeba vyplnit nejpozději do 26. ledna. Po zpracování všech dotazníků bude koncept řešení představen k připomínkování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český Krumlov: Lazebnický most je otevřen i pro dopravu

16:09 Český Krumlov: Lazebnický most je otevřen i pro dopravu

Minimálně dalších 70 let bude sloužit Lazebnický most, který propojuje centrum Českého Krumlova. Mos…