Dvůr Králové nad Labem zve na seminář na téma péče o seniory

07.03.2018 16:02

Ve čtvrtek 8. března 2018 se v sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje uskuteční seminář pro odbornou veřejnost "Kulatý stůl na téma Gerontologie, geriatrie a zdravotní péče pro seniory v kraji".

Dvůr Králové nad Labem zve na seminář na téma péče o seniory
Foto: Dvůr králové nad Labem
Popisek: Dvůr králové nad Labem

Semináře se zúčastní také zástupci Dvora Králové nad Labem: Miloslava Buřilová a Iva Jarolímková z odboru školství, kultury a sociálních věcí MěÚ Dvůr Králové nad Labem, Ing. Ludmila Lorencová, ředitelka Domova důchodců v Roháčově ulici a MUDr. Miluše Vidasovová, primářka oddělení následné péče královédvorské městské nemocnice.

V rámci dvou diskuzních panelů zaměřených na specifika zdravotní péče o seniory a na spolupráci zdravotnických a sociálních služeb se účastníci budou věnovat tématům, jako jsou implementace politiky stárnutí na krajské úrovni, specifika péče o geriatrické pacienty, úskalí spolupráce zdravotnických a sociálních služeb či role sociálního pracovníka nemocnice při zprostředkování návazné péče. 

Pracovnice odboru školství, kultury a sociálních věcí MěÚ Dvůr Králové nad Labem se během panelové diskuze podělí o své zkušenosti ze spolupráce sociálních a zdravotních služeb k zajištění péče o seniory závislých na pomoci druhé osoby.
 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Město získalo certifikát energetického managementu

16:09 Litoměřice: Město získalo certifikát energetického managementu

Město Litoměřice včetně jeho příspěvkových organizací úspěšně dokončilo proces zavedení energetickéh…