Frenštát pod Radhoštěm chystá Mezinárodní den rodiny

11.05.2015 7:32

Čtvrtý ročník oslav Mezinárodního dne rodiny s mottem „Fandíme rodině i v 21. století“ se bude konat dne 20. května na náměstí ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Frenštát pod Radhoštěm chystá Mezinárodní den rodiny
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Město Frenštát pod Radhoštěm, odbor sociálních věcí ve spolupráci s Centrem volného času Astra Frenštát pod Radhoštěm a Charitou Frenštát pod Radhoštěm se i letos připojí k oslavě Mezinárodního dne rodiny, který se slaví od roku 1994 po celém světě.

Čtvrtý ročník oslav Mezinárodního dne rodiny s mottem „Fandíme rodině i v 21. století“ se bude konat dne 20. 5. 2015 na náměstí ve Frenštátě pod Radhoštěm. Program bude mít dvě části. Dopoledne bude oslava probíhat v Dětském světě Replay (hlídání dětí, soutěže, divadélko „O líném Kubovi“, výtvarná dílna, přednáška Mgr. Alexandra Dreslera o sociálně- patologických jevech v rodině) a současně se ve velké zasedací místnosti městského úřadu uskuteční seminář na téma „Rodina, manželství, mezilidské vztahy...“. Odpolední program bude probíhat od 15.00 hodin na frenštátském náměstí.

A na co všechno se můžete těšit? Na kulturní vystoupení dětí, soutěže, prohlídku policejního a hasičského vozu, malování na obličej, atd. Od 14.00 hodin jsou na náměstí také zajištěné atrakce pro děti (skákací hrad, skluzavka a opičí dráha). Pro děti je zajištěno drobné občerstvení a balónky. V tento den bude také rodinám s dětmi umožněn bezplatný vstup na krytý bazén v době od 15.00 hodin do 21.00 hodin. Podrobný program bude uveden na zveřejněných plakátech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

7:37 Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

Se začátkem právě zahájené nové turistické sezony přichází město Litoměřice s novinkou, jež má ambic…