Frýdek-Místek: Klienti hospice mohou trávit čas ve stínu nového altánu

31.05.2016 16:29

Hospic ve Frýdku-Místku, který jako jeden z mála provozuje město, nabízí svým klientům i jejich rodinným příslušníkům služby na vysoké profesionální úrovni.

Frýdek-Místek: Klienti hospice mohou trávit čas ve stínu nového altánu
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Vedení hospice se snaží zpříjemnit pobyt v tomto zařízení nejen neustálým zvyšováním ošetřovatelského komfortu, ale také prostřednictvím volnočasových aktivit, které významně přispívají k celkové pohodě klientů.

„V loňském roce jsme pro naše klienty zřídili relaxační místnost s vířivou vanou, která sklidila veliký ohlas a je velice často využívána. V letošním roce jsme na rozlehlé zahradě vybudovali dřevěný altán. Zejména v letních měsících bude chránit před pálícím sluncem a poskytne klientům zastíněný a příjemný prostor pro vykonávání aktivizačních činnosti, ale také pro příjemně strávený čas po boku svých nejbližších,“ řekl ředitel hospice Jan Jursa s tím, že u altánu je také ohniště a první společnou akcí bude 3. června, za příznivého počasí, smažení vaječiny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…