Frýdlant: Tělocvična u základní školy v Bělíkově ulici má nové zázemí

27.07.2018 16:02

Nové a moderní zázemí má tělocvična základní školy TGM v Bělíkově ulici ve Frýdlantu. Nově opravená tělocvična tak už může být od školního roku 2018/2019 zpřístupněna veřejnosti.

Frýdlant: Tělocvična u základní školy v Bělíkově ulici má nové zázemí
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

Tělocvična při základní škole v Bělíkově ulici prošla v předchozích dvou letech kompletní rekonstrukcí. Od začátku tohoto školního roku znovu slouží k výuce tělesné výchovy dětem z místní základní školy. „Veřejnosti jsme ale tělocvičnu bohužel zatím zpřístupnit nemohli, protože její zázemí bylo naprosto neodpovídající 21. století. Nevyhovovalo dnešním hygienickým požadavkům a bylo z části také nefunkční. Město se proto rozhodlo, že prostor šaten a sociálního zázemí opraví a to na vlastní náklady,“ vysvětluje starosta Frýdlantu Dan Ramzer.

„Během rekonstrukce došlo na obnovu rozvodů elektroinstalace, topení, kanalizace i vody a vyměněna byla také okna a vstupní dveře prostoru u tělocvičny. Nově tu lidé najdou moderní sprchy, toalety, šatny, prostor pro nářadí využívané v tělocvičně – takzvanou nářaďovnu a součástí příslušenství k tělocvičně je také úklidová místnost,“ popisuje Dana Kiliánová z investičního oddělení Městského úřadu Frýdlant.

Veřejnosti by měla být tělocvična zpřístupněna od začátku nového školního roku 2018/2019. Přesné hodiny budou zveřejněny na stránkách školy a na webových stránkách města Frýdlant.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň si připomněla hrdiny odboje. Pomáhali také Jozefu Gabčíkovi a Janu Kubišovi

16:31 Plzeň si připomněla hrdiny odboje. Pomáhali také Jozefu Gabčíkovi a Janu Kubišovi

Představitelé města Plzně, radní pro oblast kultury a památkové péče Eliška Bartáková a radní pro ob…