Hlučín: Senioři se mohou učit jazyky i práci s počítačem

04.02.2018 17:59

Celou řadu vzdělávacích aktivit nabízí město Hlučín v rámci Komunitního plánování Hlučínska svým seniorům. Podmínkou vždy je dostatečný zájem.

Hlučín: Senioři se mohou učit jazyky i práci s počítačem
Foto: Hlučín.cz
Popisek: Hlučín

Aktuálně jsou v plánu počítačové kurzy pro začátečníky i pokročilé. Uskutečnit by se mohl i speciální počítačový kurz pro zdravotně znevýhodněné občany. Otevřít by se mohly též jazykové kurzy angličtiny a němčiny. Samostatně se počítá s kurzem angličtiny pro zdravotně znevýhodněné občany. 

„Všechny kurzy se budou otevírat v případě, že se naplní jejich kapacita. Cena je ve všech případech 300 korun za deset lekcí. Kurzy jsou určeny výhradně pro občany seniorského věku z Hlučína, Darkoviček a Bobrovníků, případně pro zdravotně znevýhodněné občany města,“ informovala Tereza Šimánková z Městského úřadu Hlučín. 

Zájemci o jednotlivé vzdělávací kurzy se mohou hlásit osobně u Terezy Šimánkové v kanceláři 101, budova B hlučínské radnice, popřípadě telefonicky na čísle 595 020 317, nebo mailem na adrese simankova@hlucin.cz, a to nejpozději do 18. února.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…