Hradec Králové: Do Aquacentra za věrnost zdarma

26.04.2018 10:47

Od 1. května probíhá pro návštěvníky aquacentra věrnostní akce "10 + 1“. Za deset návštěv získají zdarma jeden celodenní vstup. Pro účast na akci je potřebné vyzvednout na recepci Městských lázní sběratelskou kartu a sbírat razítka.

Hradec Králové: Do Aquacentra za věrnost zdarma
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Akce se týká jak jednorázových návštěvníků, tak i vlastníků čipových hodinek, musí ale vstoupit do aquacentra z budovy Městských lázní. Podrobná pravidla jsou zveřejněna na webu SNHK. Bude ukončena 31. července, ale čerpat vstup zdarma je možné až do 2. září, tedy do dne před uzavřením areálu kvůli pravidelné letní odstávce. Ta je naplánována od 3. do 21. září 2018.

Ostatní služby – kadeřnictví, kosmetika, pedikúra a kanceláře v budově Městských lázní budou v provozu. Možnost plavání po dobu odstávky aquacentra je na 50m bazénu, v případě pěkného počasí i na letním koupališti Flošna.

V letních měsících (červenec a srpen) bude sauna v aquacentru zdarma pro návštěvníky, ale bude otevírat o hodinu déle, tedy od pondělí do pátku od 11 do 21 hodin a v sobotu, neděli a ve svátek od 11 do 20 hodin. Během celé letní sezóny bude otevřena i Slunná loučka vedle krytého bazénu. Ten bude uzavřen pro veřejnost od 16. do 27. července 2018, opět by se měl otevřít 29. 7. 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…