Hradec Králové: Na letním koupališti vstupné podraží

11.04.2017 19:51

Rada města schválila ceník letního koupaliště pro sezónu 2017. Novinkou v ceníku LKF pro sezónu 2017 je dvouhodinové vstupné, které bude stejně jakohodinové vstupné pouze na čipové hodinky.

Hradec Králové: Na letním koupališti vstupné podraží
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Ceny běžného celodenního vstupného jsou navýšeny průměrně o 12 %, maximálně o 10 Kč, tj. ze 120 na 130 Kč u dospělého na běžné vstupné a na čipové hodinky z 97 na 107 Kč. Taky dochází ke zjednodušení rodinného vstupného. Nyní již není stanoven limit na počet dětí, ale nově je stanovena jednotná sleva z celkové ceny, a to 10 %. Vstup dětí do 120 cm zdarma zůstane zachován.

I v letní sezóně 2017 je naplánován na Koupališti Flošna provoz od 6 hodin ráno. Ve vybraných dnech bude noční koupání s provozem až do 23.30. Připravuje se i oblíbené cvičení ve vodě pro děti i dospělé návštěvníky. Hlavní změna proběhne kolem venkovního altánu s občerstvením. Nově i zde půjde zaplatit čipovými hodinkami. V okolí altánu přibydou nové stoly se slunečníky. Možnost posezení bude rozšířena i na terasách.

Rada města zároveň schválila úpravu cen vstupného do Wellness studia Flošna od září, a to navýšením v průměru o 5 %, max. 10 Kč na vstup. Navýšené příjmy by měly udržet, případně snížit potřebu dotace města naminimum. Každým rokem si do Wellness studia Flošna nachází cestu více a více zájemců o zdravý životní styl, relaxaci a odpočinek.

V roce 2015 navštívilo Wellness studio Flošna 30 tisíc návštěvníků, v roce 2016 to již bylo 35 tisíc návštěvníků a letošní první měsíce ukazují další 11% nárůst návštěvnosti.Ve vybraných dnech navštěvují wellness také malé děti s rodiči. Významně vzrostlo i množství poskytnutých masáží, v loňském roce to bylo 1.829. To svědčí o tom, že stále více lidí v dnešní době vyhledává místa, kde mohou v příjemném prostředí relaxovat, odpočívat a posilovat své zdraví.

V průběhu roku 2016 byly instalovány do oddechového bazénu reflexologické masážní desky a v šatnách byl zvýšen počet skříněk. Na začátku letošního roku SNHK, kromě přidání kamenů z himálajských solí do solné parní kabiny, rozšířilanabízené služby o novou infrasaunu pro 4 osoby. 

Wellness studio Flošna v Hradci Králové se snaží, aby jeho návštěvou všichni co nejvíce prospěli svému zdraví a odcházeli maximálně odpočatí a relaxovaní. Tomuto se bude podřizovat i další budoucí rozšiřování procedur a zkvalitňování poskytovaných služeb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Platby za školy a družiny se nezvýší

7:37 České Budějovice: Platby za školy a družiny se nezvýší

Pondělní zasedání rady města přináší dobrou zprávu rodičům, kteří mají děti předškolního a mladšího …