Hradec Králové: Nový ceník plaveckého areálu a wellnes studia Flošna

26.12.2018 14:53

Od ledna 2019 se mění ceny vstupného do plaveckého areálu na Eliščině nábřeží a wellness studia Flošna. U jednotlivého vstupného dochází k navýšení o 2 až 5 korun na hodinu, do wellness studia Flošna si návštěvníci od nového roku připlatí 5 korun.

Hradec Králové: Nový ceník plaveckého areálu a wellnes studia Flošna
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

,,Ceny vstupného ovlivňují rostoucí ceny energií i zákonné zvyšování platů či minimální mzdy, a to i přesto, že část těchto zvýšených nákladů v plaveckém areálu kryje město zvýšeným příspěvkem na provoz,” řekla Amália Moličová, asistentka ředitelky Správy nemovitostí Hradec Králové, která plavecké areály provozuje.

Některých druhů vstupného se navýšení nedotkne vůbec. Celodenní vstupné či výhody u rodinného vstupného zůstanou beze změn. Také děti do 120 cm budou stále platit 40 Kč na celý den. U pronájmu plaveckých drah a celého bazénu (i dětského) dojde k navýšení o cca tři procenta.

Plavecký areál navštíví ročně necelých 400 tisíc návštěvníků, z toho 50m krytý bazén 260 tisíc osob. Wellness ročně přivítá přes 40 tisíc návštěvníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Město nabízí do nájmu garážová stání na Jižních Svazích

13:37 Zlín: Město nabízí do nájmu garážová stání na Jižních Svazích

Statutární město Zlín nabízí motoristům k pronájmu pět garážových stání na Jižních Svazích. V nabídc…