Hradec Králové: Radní schválili nabídky na kontrolu projektu fotbalového stadionu

21.12.2018 14:32

V pátek 21. prosince se na svém mimořádném jednání sešla rada města. Na programu měla jediný bod - odsouhlasení nabídek na kontrolu projektové dokumentace pro výstavbu nového fotbalového stadionu v Malšovicích.

Hradec Králové: Radní schválili nabídky na kontrolu projektu fotbalového stadionu
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Radní schválili, že společnost TÜV NORD Czech zkontroluje správnost a soulad zadání s projektovou dokumentací, firma RECOC provede kontrolní přepočet nosné konstrukce fotbalového stadionu.

„Na základě kontroly provedené těmito dvěma společnostmi bude rozhodnuto, jak postupovat dál v rámci přípravy výběrového řízení na dodavatele stavby,“ uvedl primátor města Alexandr Hrabálek.

Mimořádné jednání rady města těsně před vánočními svátky bylo vyvoláno snahou zajistit co nejrychleji pokračování přípravných prací pro stavbu nového stadionu podle usnesení zastupitelstva města ze dne 26. listopadu 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…