Humpolec: Rekonstrukce Lužické ulice bude pokračovat od 6. března

22.02.2023 6:32 | Tisková zpráva

Druhá etapa rekonstrukce čeká v letošním roce Lužickou ulici. Práce začaly už loni a letos budou pokračovat od 6. března až do konce října.

Humpolec: Rekonstrukce Lužické ulice bude pokračovat od 6. března
Foto: infohumpolec.cz
Popisek: Humpolec

Tentokrát se však bude jednat o náročnější část celé stavby, která si v jednotlivých částech ulice vynutí na určitý čas úplnou uzavírku. 

Anketa

Je v pořádku, že vláda zvýší důchody méně, než ukládá zákon?

5%
95%
hlasovalo: 28579 lidí

Navzdory tomu nebude výrazně omezeno dopravní napojení areálu domova pro seniory, soukromé školy ani dotčených výrobních a skladovacích areálů, které budou využívat cestu přes Kejžlici. Úplné znepřístupnění běžnou automobilovou dopravou se naopak v jednotlivých etapách dotkne několika rodinných domů.

„Tato dopravní omezení nás mrzí, nicméně z hlediska příčného profilu vozovky není možné provést rekonstrukci jiným způsobem. Všem děkujeme za trpělivost a budeme se těšit na novou Lužickou ulici, kterou již několik let všichni očekáváme,“ říká místostarosta Petr Machek.

Během stavby bude možné se s dotazy obracet na jejího zhotovitele, jenž bude k dispozici na telefonním čísle 602 645 910. Bližší informace o průběhu stavby budeme průběžně zveřejňovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…