Hustopeče: Nemocnice má nové rehabilitační oddělení

12.07.2018 18:23

Nově zrekonstruované pracoviště rehabilitace bylo v úterý 10. července 20128 otevřeno v Nemocnici Hustopeče. Za Jihomoravský kraj se otevření zúčastnil radní Milan Vojta.

Hustopeče: Nemocnice má nové rehabilitační oddělení
Foto: hustopece-city.cz
Popisek: Hustopeče

"Rekonstrukce prostor, kde nyní otevíráme nové pracoviště pro rehabilitaci v ambulantním režimu, vyšla na přibližně 8 milionů korun a byla hrazena z prostředků zřizovatele nemocnice, tedy Jihomoravského kraje. Při rekonstrukci zůstaly zachovány prakticky jen obvodové zdi. Prostory jsou moderní a poskytují zázemí na odpovídající úrovni jak pro pacienty, tak pro personál. Ani jedni nyní už nebudou muset docházet přes venkovní prostory, ale rehabilitační léčbu mohou absolvovat přímo v prostorách nemocnice,“ uvedl při otevření radní Milan Vojta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

22:09 Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

Po obnově oblíbeného parku Hrádek se dostane péče i tomu zámeckému. Aktuálně jsou dokončeny přípravn…