Jablonec nad Nisou: Maminky pěstounky se po roce znovu sešly na radnici

18.05.2015 20:16

Pondělí 18. května odpoledne bylo provoněné vůní gerber, malého pohoštění a milou atmosférou, kterou vnesly do obřadní síně maminky pěstounky. Na radnici je opět po roce pozval primátor města Petr Beitl spolu s náměstkem pro věci humanitní Pavlem Svobodou.

Jablonec nad Nisou: Maminky pěstounky se po roce znovu sešly na radnici
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

„Jako každý rok, tak i letos jsem rád, že vás tu mohu přivítat,“ zahájil setkání primátor města Petr Beitl. „Ve svém diáři vždy rád najdu chvilku na posezení s vámi, obdivuhodnými ženami, které zahrnujete láskou ty, jež ji tolik potřebují. Těším se i na povídání, kde se dozvím novinky a vyslyším vaše přání.“ Za zodpovědný přístup, péči a lásku, kterou dávají dětem, poděkoval také náměstek primátora Pavel Svoboda.

Pěstounky se se členy vedení města scházejí vždy jednou do roka u příležitosti Dne matek, aby u malého pohoštění probraly radosti i strasti péče o děti, které z různých důvodů nemohou vyrůstat se svojí biologickou rodinou. Vedení města se vždy snaží těmto maminkám co nejvíce pomoci, protože si jejich práce velmi váží. Po dvou hodinách příjemného posezení odcházely usměvavé maminky s kytičkou spokojeně domů za „svými“ ratolestmi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

22:09 Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

Vrbické jezero se opět po roce promění v centrum dragonboatingu, týmové vodní disciplíny, v níž měří…