Jičín má za sebou vyhlášení nejlepších sportovců města

20.03.2017 10:05

Minulé pondělí proběhlo v Porotním sále jičínského zámku slavnostní vyhlášení „Sportovce města Jičína za rok 2016“. O tuto akci byl velký zájem, o čemž svědčí zcela zaplněný sál. Vyhlášeno bylo více jak 30 sportovců a 9 klubů, kteří se v anketě umístili na vítězných pozicích a za celoživotní práci v oblasti sportu byl oceněn dlouholetý trenér házené Jaroslav Petr.

Jičín má za sebou vyhlášení nejlepších sportovců města
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

V závěru minulého roku nominovaly své zástupce sportovní oddíly a kluby města Jičína. V oblasti jednotlivců bylo navrženo celkem 64 sportovců z více jak dvanácti různých odvětví sportu a v oblasti družstev 14 oddílů a klubů ve třech kategoriích (dospělí, do 19 let a do 14 let). Nominováni byli také sportovci v oblastech „Veteránského sportu“ a „Zdravotně postižených sportovců“. Následně byla prostřednictvím sdělovacích prostředků a Jičínského zpravodaje vyhlášena anketa pro veřejnost. Kromě hlasovacích lístků byla i možnost hlasování po internetu.

Ve třech kategoriích bylo v Porotním sále oceněno 30 sportovců v oblasti jednotlivců, 9 klubů a oddílů v oblasti družstev a po třech nejúspěšnějších sportovcích v oblastech handicapovaní a veteráni. Součástí slavnostního vyhlášení bylo i ocenění sportovní osobnosti za celoživotní práci ve sportu. Toto ocenění získal pan Jaroslav Petr, dlouholetý člen házenkářského klubu HBC Jičín. V současnosti je stále aktivním trenérem v kategorii starších žáků. Akcí provázel Mgr. Miloslav Kůta a průběh velice příjemně zpestřila vystoupení žáků a učitelů Základní umělecké školy J. B. Foerstera. Dovolte mi, abych touto cestou ještě jednou poblahopřál všem úspěšným sportovcům a zároveň jim popřál hodně sportovních úspěchů do dalších let. Dělají dobré jméno nejenom sami sobě, ale i městu Jičínu. A za to jim patří dík.

Celkové výsledky „Sportovce roku 2016“ jsou k dispozici v příloze zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…