Jihlava: Dožínky nabídnou přehlídku dechovek i dílny pro děti

02.09.2022 15:47 | Tisková zpráva

Součástí Dožínek na Masarykově náměstí bude v sobotu 3. září také prezentace chovatelů a včelařů nebo výstava a prodej regionálních produktů.

Jihlava: Dožínky nabídnou přehlídku dechovek i dílny pro děti
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava se chystá na Dožínky. Den zemeˇdeˇlcu°, potravina´rˇu° a venkova Kraje Vysocˇina se uskuteční už tuto sobotu 3. září na Masarykově náměstí. Začátek je naplánován na 10. hodinu. Součástí zahájení bude i předání ocenění Regionální potravina Kraje Vysočina 2022.

Na programu je přehlídka dechových hudeb. Od 10:45 do 16:30 se na náměstí vystřídají hned tři kapely – Cimbálová muzika Jožky Šmukaře, Krajanka a Žadovjáci. Od 16:45 do 18 hodin, kdy program končí, pak přítomným zahraje Shobull band. Podrobné informace najdete ZDE.

Návštěvníci se mohou těšit na Dožínkový jarmark, řemeslné dílny pro děti, na výstavu zemědělské techniky nebo na prezentaci chovatelů a včelařů.

Kdo bude mít zájem, může navštívit výstavu historických fotografií Dny všední i sváteční v Jihlavě (více ZDE), která je k vidění v historickém sklepení radnice. Vstup je za jihlavskou radnicí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Muzejní noc opět zpřístupní desítky zajímavých míst

10:28 Olomouc: Muzejní noc opět zpřístupní desítky zajímavých míst

V pátek 17. května od 18 hodin do půlnoci budete mít znovu příležitost projít si galerie, muzea a da…