Jihlava: Zastupitelky adoptovaly kočku divokou

07.03.2020 16:01

Příspěvek zastupitelek půjde zejména na její krmení, budou ale informovány i o důležitých událostech v jejím životě, například pokud k ní přijde z jiné zoo nový kocour nebo bude mít malá koťátka.

Jihlava: Zastupitelky adoptovaly kočku divokou
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Karolína Koubová a Lenka Mikletičová (Fórum Jihlava), Silvie Čermáková a Eva Nováková (Žijeme Jihlavou), Božena Kremláčková (KSČM), Magdaléna Skořepová (ANO) a Eva Decroix (ODS) adoptovaly divokou kočku evropskou ze Zoologické zahrady Jihlava. Dohromady zastupitelky vybraly pro kočku tři a půl tisíce korun. Adopce je na jeden rok a jihlavské zastupitelky dostaly kromě certifikátu i cedulku, která vedle kočičího výběhu v jihlavské zoo upozorňuje na její adoptivní rodiče.

„Zastupitelky budou informovány také o důležitých životních událostech kočky, Například pokud se k ní přistěhuje z jiné zoo kocour nebo bude mít malá koťátka. Zoologická zahrada adoptivní rodiče poté zve i na akce v zoologické zahradě, a to nejen na ty, které se jejich zvířat týkají,“ doplnil Martin Maláč, tiskový mluvčí Zoologické zahrady Jihlava.

Adoptovat si zvíře z jihlavské zoo může každý. Jak jednotlivec se symbolickým příspěvkem, tak firma nebo jiná organizace či skupina lidí. Certifikát je platný vždy na rok a příjmy z těchto příspěvků jdou na přímo stanovené potřeby jejich adoptovaných zvířat – krmení, topení i péči.

Kočka divoká

Jihlavská zoo nabízí adopce i na svém e-shopu, který naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Leo Luzar byl položen dotaz

Elektronické volby

Dobrý den Opravdu mě zajímá, proč v dnešní době, kdy naprostá většina domácností vlastní počítač a má přístup k internetu, neexistuje možnost zúčastnit se voleb pomocí internetu. Zrovna minulý rok se myslím konala v ČR konference ohledně digitalizace státu a společnosti, jíž se účastnil i p. Babiš....

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Parkovací dům v Terminálu JIH bude výrazně levnější

19:06 Pardubice: Parkovací dům v Terminálu JIH bude výrazně levnější

Radní města schválili revokaci záměru výstavby nového parkovacího domu Terminál JIH v ulici K Vápenc…