Jindřichův Hradec: Druhé výzvy dotačních programů

15.07.2017 12:53

Město Jindřichův Hradec vypsalo druhé výzvy Dotačních programů na podporu sportu, volnočasových aktivit mládeže a na podporu kultury a zájmové činnosti v roce 2017.

Jindřichův Hradec: Druhé výzvy dotačních programů
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

2. Výzva Dotačního programu na podporu sportu v roce 2017

Město Jindřichův Hradec zveřejnilo 2. výzvu Dotačního programu na podporu sportu v roce 2017 v Opatření č. 3 a Opatření č. 4.

Program je zaměřený na podporu:

  • sportovních akcí mimořádného významu, pořádaných v Jindřichově Hradci, reprezentace města - podmínkou je účast jednotlivců nebo sportovních družstev se sídlem v Jindřichově Hradci na sportovních akcích mimořádného významu
  • seniorských týmů v kolektivních sportech podle přínosu pro reprezentaci města Jindřichův Hradec - podmínkou je účast v dlouhodobé pravidelné postupové soutěži, vypisované příslušným svazem v daném sportovním odvětví s celostátní působností, nejníže však do 3. nejvyšší soutěže včetně, v případě kopané do 5. nejvyšší soutěže včetně, tj. krajského přeboru (s ohledem na počet postupových soutěží v kopané - za podmínky, že v předchozí sezóně obsadilo družstvo nejhůře 5. místo)

Předpokládaný objem finančních prostředků pro výzvu 2:
Opatření č. 3 - 110 tis. Kč
Opatření č. 4 - 500 tis. Kč

Lhůta pro podávání žádostí v rámci 2. Výzvy v OP 2 je od 1. 7. 2017 do 15. 8. 2017.

Více ZDE

2. Výzva Dotačního programu na podporu volnočasových aktivit dětí a mládeže v roce 2017

Město Jindřichův Hradec zveřejnilo 2. výzvu Dotačního programu na podporu volnočasových aktivit dětí a mládeže v roce 2017 v Opatření č. 2 a Opatření č. 3.

Program je zaměřený na podporu:

  • mimořádných akcí pro děti a mládež, které se uskuteční na území města Jindřichův Hradec pro širší veřejnost a na podporu účasti dětí a mládeže na akcích a soutěžích mimo město, na kterých reprezentují město Jindřichův Hradec
  • nového pořízení majetku (samostatné movité věci a soubory movitých věcí s dobou použitelnosti delší než jeden rok a pořizovací cenou vyšší než 40 tis. Kč) nebo technické obnovy/zhodnocení dlouhodobého hmotného majetku organizací (převyšující částku 40 tis. Kč) zabývajících se volnočasovými aktivitami dětí a mládeže

Předpokládaný objem finančních prostředků pro výzvu 2:
Opatření č. 2 - 33 tis. Kč
Opatření č. 3 - 51 tis. Kč

Lhůta pro podávání žádostí v rámci 2. Výzvy v OP 2 je od 1. 7. 2017 do 15. 8. 2017.

Více ZDE

2. Výzva Dotačního programu na podporu kultury a zájmové činnosti v roce 2017 v Opatření č. 2.

Město Jindřichův Hradec zveřejnilo 2. výzvu Dotačního programu na podporu kultury a zájmové činnosti v roce 2016 v Opatření č. 2 (OP 2).

Program je zaměřený na:

Opatření 2: Mimořádné jednorázové kulturní a společenské akce, tradiční kulturní a společenské akce a akce zvláštního významu: v rámci tohoto opatření jsou vhodnými zejména tradiční i nové významné místní, regionální a celostátní kulturní akce nebo cykly akcí, které vedou k rozvoji v oblasti živé kultury, hudby, tance, divadla, folklóru na území města Jindřichův Hradec, publikační činnosti směřující ke zviditelnění města Jindřichův Hradec Pro toto opatření dotačního programu platí, že nebudou podpořeny projekty, akce a programy s převahou komerčního charakteru.

Předpokládaný objem finančních prostředků pro 2. výzvu v OP 2 v roce 2017 je 80 000 Kč.
Maximální výše dotace: Mimořádné jednorázové kulturní a společenské akce OP 2 – 50.000 Kč

Lhůta pro podávání žádostí v rámci 2. Výzvy v OP 2 je od 1. 8. 2017 do 25. 8. 2017.

Více ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…