Karlovy Vary: Sedmý ročník Senior akademie bude zahájen koncem října

21.08.2016 15:31

Po úspěšných šesti ročnících otevírá Statutární město Karlovy Vary ve spolupráci s městskou policií sedmý ročník Senior akademie. Jedná se o rozsáhlý vzdělávací cyklus, který je strukturou vyučovacích předmětů orientován na seniora jako možnou oběť protiprávního nebo nemravného jednání. Účastníci získají informace, znalosti a dovednosti, které jsou důležité pro bezpečný život ve společnosti.

Karlovy Vary: Sedmý ročník Senior akademie bude zahájen koncem října
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Studijní program potrvá od října 2016 do června 2017. Posluchači absolvují cyklus odborných přednášek a poznávacích exkurzí. V nabídce jsou také volitelné kurzy pro praktický nácvik některých specifických znalostí a dovedností. Celý vzdělávací program je pro všechny uchazeče zdarma.

Přihlášky do sedmého ročníku jsou ke stažení ZDE, dále na internetových stránkách Městské policie Karlovy Vary (ZDE), v sídle městské policie (Moskevská 34, Karlovy Vary) u dozorčí služby a na oddělení prevence a dohledu ve Staré Roli v Lidovém domě (Školní 7).

Vyplněné přihlášky je nutné zaslat nebo osobně doručit nejpozději do středy 17. 10. 2016 do budovy Městské policie Karlovy Vary v Moskevské ulici nebo na oddělení prevence a dohledu v Lidovém domě ve Staré Roli. Podrobnější informace získají zájemci na telefonním čísle 725 531 601.

Informace pro posluchače VII. ročníku Senior akademie 2016-2017 najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…