Karlovy Vary: Studijní stáž žáků karlovarských středních škol v Izraeli

11.03.2017 7:36

Jedním z dalších viditelných přínosů partnerství mezi Karlovými Vary a izraelským městem Eilat je v oblasti vzdělávání studijní stáž 12 žáků Střední školy stravování a služeb a karlovarské Obchodní akademie na světově prestižní Univerzitě Ben Gurion v Eilatu.

Karlovy Vary: Studijní stáž žáků karlovarských středních škol v Izraeli
Foto: Karlovy Vary
Popisek: Účastníci projektu v centru Jeruzaléma

Pětiměsíční intenzivní program v oblasti turismu, hotelnictví, pohostinství a kulinářského umění středozemí zahrnuje jak akademickou teoretickou přípravu, tak také odbornou praxi na půdě pětihvězdičkových hotelových komplexů v Eilatu. Studijní pobyt žáků je též doplněn řadou poznávacích aktivit multikulturně, historicky i gastronomicky zajímavého Izraele. Nebudou chybět ani setkání s vedením Eilatu, Česko-izraelskou obchodní komorou nebo zástupci našeho velvyslanectví v Izraeli. Významnou podporu realizaci tohoto projektu poskytlo město Karlovy Vary v podobě dotačního příspěvku žákům na leteckou dopravu. Na přípravách akce se kromě primátora města Ing. Petra Kulhánka také významně podílel manager projektů vzdělávání v Izraeli a zástupce izraelské ambasády v Karlových Varech, Ing. Maxim Sherman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…