Karviná: Město pokračuje v opravách chodníků, komunikací a mostů

19.08.2016 21:25

Rekonstrukci má za sebou pětisetmetrový úsek chodníku v ulici Cihelní v Karviné-Novém Městě. Částečný asfaltový povrch nahradila dlažba, a to především z praktického důvodu – pod chodníkem jsou inženýrské sítě a jakákoli oprava teď bude rychlejší a bez velkého zásahu do plochy chodníku.

Karviná: Město pokračuje v opravách chodníků, komunikací a mostů
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Na opravený  páteřní  chodník  budou na podzim  navazovat opravy přístupových  chodníků  k jednotlivým  vchodům.   Aktuálně  probíhá první etapa opravy komunikace v ulici Čajkovského poblíž kina Centrum a na podzim pak město opraví také chodník od kina  Centrum až po křižovatku U Slunka. Začne se hned poté, co Veolia skončí s opravami potrubí pod  chodníkem na protější  straně ( na třídě Těreškovové ).

Do konce  roku  jsou v plánu také opravy  částí  chodníků  v ulici Dačického, kde  bude   také opraveno   stanoviště kontejnerů  a  parkoviště.  Dále  bude  předlážděna část  chodníků  v ulicích Čsl. armády  a Na  Kopci.

Jak už jsme informovali, začaly opravy malé betonové lávky přes Mlýnku v Zahradní ulici ve Fryštátě, 11. září pak bude uzavřena Mlýnská ulice při vjezdu do zámeckého parku a město tam strhne další z malých mostů a postaví nový.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…