Karviná: Město postaví dva nové malé mosty přes Mlýnku, pozor na uzavírky

31.08.2016 8:31

Až do listopadu je zcela uzavřen průjezd přes malý mostek v Zahradní ulici v Karviné-Fryštátě, město most strhne a nechá postavit nový, hotovo včetně nového povrchu silnice by mělo být v listopadu.

Karviná: Město postaví dva nové malé mosty přes Mlýnku, pozor na uzavírky
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Stejně jako tento most je již nutné rekonstruovat i malou betonovou lávku při vjezdu do Parku Boženy Němcové z Mlýnské ulice také ve Fryštátě – tam začnou práce 11. září. Příslušné úseky cest bude nutné zcela uzavřít a objíždět.

V případě ulice Zahradní to bylo už od pondělka směr po ulici Svatopluka Čecha a Ostravské zpět do Zahradní. Město postupně rekonstruuje všechny malé mosty, které byly v nedobrém stavu – vloni jsme vybudovali například novou lávku v Olšinách, již dříve mostek do parku a zahradnické osady pod obchodními centry, přes oba nyní mohou i těžší vozy IZS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…