Karviná otvírá cyklostezku podél Olše

04.05.2012 7:22

Nová cyklostezka podél Olše se v sobotu 12. května oficiálně otevře pro veřejnost. Pokud máte doma bicykl a chcete být u toho, přijďte se projet. Čeká na vás atraktivní podívaná na karvinském i bohumínském náměstí v podobě exhibicí na kolech, kapely Kabát revival i bohumínský Grog a trasy z Karviné do Bohumína dlouhé od 12 do 33 kilometrů.

Karviná otvírá cyklostezku podél Olše
Foto: karvina.cz
Popisek: Karviná

Startovní pásku "střihne" na Masarykově náměstí v Karviné v sobotu 12. května cyklistický peloton v 10:00 hodin. Jízda bude pokračovat až do Bohumína a z něj pak do polského Tworkówa. Součástí pelotonu se můžete stát i vy. Stačí si vybrat podle vaší nálady i fyzické zdatnosti jednu ze tří tras, předem se zaregistrovat, promazat bicykl a můžete vyrazit.

Registrace probíhá až do neděle 6. května. Hlásit se můžete buď na e-mail cyklojizda@mubo.cz, anebo volejte v pracovní dny na číslo 596 092 111.

Trasy:
Trasa 1: Karviná – Bohumín/Chałupki (starý hraniční přechod) – 21 km
Trasa 2: Bohumín/Chalupki – Tworków (PL) – 12 km
Trasa 3: Karviná – Bohumín/Chałupki – Tworków (PL) – 33 km

Na aktivní účastníky cyklopelotonu čekají nejen desítky kilometrů, ale také občerstvení a mapa nové cyklostezky, v níž nechybí ani tipy na zajímavá místa, která je možné na trase navštívit. A pokud budete mezi prvními přihlášenými, určitě vás nemine i nějaký ten upomínkový cyklistický dárek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: karvina.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…