Karviná přijímá návrhy na ocenění občanů, kteří přispěli k rozvoji kultury

30.03.2012 10:40

Ocenění bude udělováno u příležitosti životního jubilea a za vynikající výsledky v oblasti kultury, za mimořádný umělecký počin, za získání ocenění v oblasti kultury na republikové a mezinárodní úrovni, za celoživotní tvorbu v oblasti kultury, za dlouhodobé vedení zájmových uměleckých aktivit, za dlouhodobou činnost v oblasti kultury a přínos pro rozvoj kultury ve městě, za reprezentaci Karviné.

Karviná přijímá návrhy na ocenění občanů, kteří přispěli k rozvoji kultury
Foto: karvina.cz
Popisek: Karviná

Návrhy na ocenění mohou podávat odborné instituce, občanská sdružení, neziskové a zájmové organizace, fyzické osoby působící v oblasti kultury, právnické osoby apod.

Návrhy na ocenění musí být doručeny osobně nebo na podatelnu Magistrátu města Karviné, Odbor rozvoje, Fryštátská 72/1, Karviná-Fryštát v termínu do 23. dubna 2012. Návrhy musí být zpracovány písemně na předepsaném tiskopisu. Obsahovat musí jméno a příjmení osobnosti navrhované na ocenění, podrobnou charakteristiku osoby či  díla, z níž bude patrný přínos pro rozvoj kultury města Karviné a můžou být doplněny audiovizuální dokumentací (dokumentace, videokazeta, bibliografie apod.). Dále musí být uveden navrhovatel ocenění.

Posuzováním návrhů na ocenění se bude zabývat kulturní komise ve spolupráci s Odborem rozvoje a výsledné návrhy budou předloženy Radě města Karviné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: karvina.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…