Kolo pro život míří na Znojemsko. Zahrají mu Paroháči

30.08.2016 7:32

Již potřetí zavítá jeden z největších závodů horských kol pro veřejnost Kolo pro život na Znojemsko, a to v sobotu 10. září 2016, kdy se uskuteční v tradiční Znojmo Burčák Tour Kooperativy. Závodit mohou malí i velcí, pro které jsou připraveny trasy v délce 16, 31 a 50 kilometrů.

Kolo pro život míří na Znojemsko. Zahrají mu Paroháči
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Seriál Kolo pro život je určený pro každého, kdo má rád horské kolo, jezdí pravidelně nebo jen svátečně. Trasy jsou přizpůsobené všem výkonnostním kategoriím. Součástí je dokonce speciální seriál pro děti se závody od těch nejmenších dvouletých dětí na odrážedlech až po třináctiletou mládež. Dětské závody začnou v 9.00 hodin v Louckém klášteře.

Před polednem odstartuje hlavní kategorie na 31 a 50 km, která vyráží z Masarykova náměstí. Pojede se přes ulici Vídeňskou, směrem na Tasovice, Strachotice, Jaroslavice. Ve 12.30 hod. následuje v Louckém klášteře start pohodové rodinné fitness jízdy v délce 13 km. V celém areálu Louckého kláštera je připraven bohatý doprovodný program pro malé i velké. Na své si přijdou i cyklisté.  Desítky stánků nabídnou burčák, víno a kvalitní občerstvení. Hrát bude cimbálová muzika a Paroháči. Nachystána je i bohatá tombola.

Přihlásit se do závodu lze do 7. září přes webové stránky www.koloprozivot.cz. Kdo se nestihne zaregistrovat, má šanci se ještě přihlásit osobně v předvečer závodu v Louckém klášteře nebo v den závodu hodinu před závodem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…