Kroměříž: Národní expozice bonsají a suiseki na výstavě Floria Podzim v Kroměříži

21.09.2020 17:57

Na Výstavišti Kroměříž proběhne od 25. do 27. září celostátní prodejní výstava Floria Podzim – Bonsaj.

Kroměříž: Národní expozice bonsají a suiseki na výstavě Floria Podzim v Kroměříži
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Tradiční výstava určená nejen pro všechny zahradníky a zahrádkáře nabídne i výjimečnou Národní výstavu bonsají a suiseki České bonsajové asociace. Kvůli současné hygienické situaci proběhne celá akce podle bezpečnostních pravidel farmářských trhů.

Návštěvníci na výstavě nakoupí vše potřebné pro dům i zahradu od stovek prodejců z České republiky i ze zahraničí. Kromě tradičního prodeje rostlin, květin, stromů, keřů, zahradní techniky a dalších potřeb je připraven i doprovodný kulturní program, ve kterém vystoupí Stříbrňanka, Motýl Band CZ a Michal Tučný Revival band. Pod venkovními pavilony budou umístěny prodejní stánky i výstava kaktusů, sukulentů a masožravých rostlin.

„Celý pavilon B bude zasvěcen mimořádné XXIII. Celostátní výstavě bonsají a suiseki České bonsajové asociace. V pavilonu shlédnete ojedinělou výstavu desítek bonsají a kamenů suiseki, budou zde probíhat komentované prohlídky i poradenská služba o pěstování bonsají. Nakoupíte zde vše potřebné pro pěstování bonsají včetně literatury, nářadí, keramiky a rostlinného materiálu,“ řekl manažer výstavy Vojtěch Zahradník.

Pro malé zahradníky bude otevřen i unikátní zábavní park Dětský svět Kroměříž s desítkami vnitřních i venkovních atrakcí pro malé i velké. Dospělí návštěvníci výstavy mají navíc vstup do Dětského světu zdarma.

Výstava Floria Podzim – Bonsaj 2020
Kdy: 25. až 27. září 2020, otevírací doba každý den od 9:00 do 16:00
Kde: Výstaviště Kroměříž (K Výstavišti 4069/8, 767 01 Kroměříž)
Ceny vstupného: základní vstupné 100 Kč/osoba, rodinné a další zvýhodněné vstupné včetně kompletního ceníku naleznete ZDE.

Výstaviště Kroměříž navštíví každý rok přes 250 tisíc návštěvníků. Areál o velikosti čtyř hektarů obsahuje dva výstavní pavilony, jeden hektar zastřešených pavilonů, šest jedinečných tematických zahrad a unikátní Dětský a sportovní svět. Na výstavišti probíhají během celého roku koncerty, výstavy, veletrhy, svatby a jiné kulturní akce. Základní linii výstav tvoří zahradnické výstavy Floria Jaro, Floria Léto a Floria Podzim, které mají tradici již více než 40 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …