Kutná Hora: Vlastníci památek a domů v jádru města mohou žádat o dotaci

13.11.2022 15:59 | Tisková zpráva

Oddělení památkové péče Městského úřadu Kutná Hora vyhlásilo výběrové řízení na poskytování příspěvků z Fondu regenerace města Kutné Hory. Termín uzavření přijetí žádostí je 13. ledna 2023.

Kutná Hora: Vlastníci památek a domů v jádru města mohou žádat o dotaci
Foto: kutnahora.cz
Popisek: Kutná Hora

Účelem fondu je pomoc vlastníkům kulturních památek a objektů v historickém jádru města, zapsaného na Seznam UNESCO, v péči o kulturní dědictví na území města. Fond je tvořen zejména z příjmů z rozpočtu města, ale i z pronájmu prostor k filmování za období předchozího roku a za dary nebo příspěvky od fyzických, právnických osob nebo nadací. V roce 2023 budou mezi zájemce rozděleny přibližně dva miliony korun.

Formuláře k poskytnutí příspěvku jsou k dispozici osobně na adrese Městský úřad, oddělení památkové péče, Václavské náměstí 182, Kutná Hora, nebo na webových stránkách města. Kontaktní osoby: Jana Jelínková, tel. 327 710 206, Věra Janatová, tel. 327 710 207.

Více informací najdete na webových stránkách města ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

22:09 Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

Po obnově oblíbeného parku Hrádek se dostane péče i tomu zámeckému. Aktuálně jsou dokončeny přípravn…