Liberec: Městské informační centrum získalo certifikát kvality

29.03.2018 15:17

Český systém kvality služeb (ČSKS) je dobrovolný inovativní nástroj, který systematickým způsobem pomáhá ke zvyšování kvality služeb v organizacích v oblasti cestovního ruchu.

Liberec: Městské informační centrum získalo certifikát kvality
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Městské infomační centrum Liberec získalo v roce 2014, jako jedno z prvních informačních center v republice, certifikát I. stupně kvality služeb. Úspěšně prošlo hodnoticím obdobím, a proto se mohlo v letošním roce ucházet o II. stupeň kvality služeb – ten nejvyšší.

„Označení kvality služeb tzv. qvéčko u nás ještě stále není v podvědomí veřejnosti, nicméně v sousedním Německu se jedná o běžnou věc pro instituce, které chtějí nabízet kvalitní služby a je zde opravdovou známkou kvality. I přes to, že u nás Český systém kvality služeb málo kdo zná, je pro tým informačního centra tento certifikát velice důležitý. Znamená totiž, že naše úsilí, stále na sobě pracovat a veřejnosti poskytovat kvalitní služby, jde správnou cestou.“ míní vedoucí informačního centra Pavlína Sacherová, která je pro informační centrum vyškoleným trenérem kvality II. stupně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …