Liberec: Primátor před Vánoci poobědval se seniory

22.12.2016 20:31

Slavnostní předvánoční oběd se seniory uspořádal ve středu 21. prosince Liberecký klub seniorů APM ve spolupráci s krajskou radou Svazu důchodců České republiky. Milého setkání v libereckém Koloseu se zúčastnili také primátor Liberce Tibor Batthyány a hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Liberec: Primátor před Vánoci poobědval se seniory
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Svátečně pojatý program odstartoval vystoupením dětí z liberecké ZŠ a MŠ pro tělesně postižené a došlo také na stručné zhodnocení činnosti jednoho z největších a nejaktivnějších seniorských klubů v Liberci.

Během krátké debaty s primátorem Tiborem Batthyánym senioři pochválili letošní podobu vánočních trhů a řeč přišla i na některé rozjeté a plánované projekty.

Primátor pak seniorům popřál krásné Vánoce a vydařený vstup do roku 2017. Všichni přítomní si potom společně pochutnali na tradičním řízku s bramborovým salátem a na závěr setkání nechyběly ani dárky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…