Liberec: SportFest bude plný hvězd a hvězdných výkonů

24.04.2014 8:23

V pátek 25. dubna od 10.00 do 16.00 hodin ožijí chodby nákupní galerie Plaza hudbou a pohybem všeho druhu.

Liberec: SportFest bude plný hvězd a hvězdných výkonů
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

  • Svou exhibiční krasojízdu na kole předvede špičkový tým BMXshow.cz Dominika Nekolného
  • V programu vystoupí světový rekordman v tvorbě obřích bublin Matěj Kodeš
  • Čeká na vás spousta zážitků, pohybu, zábavy a hodnotných cen
  • Autogramiády se zúčastní i hráči FC Slovan Liberec


Olympijský vítěz v akrobatických skocích na lyžích se Salt Lake City, který jako první člověk na světě skočil trojité salto s pěti vruty – Aleš Valenta – bude uvádět kulturně sportovně zábavnou show, ve které vám ukázky své činnosti představí členové libereckých sportovních klubů a oddílů.

Dopolední program je zaměřen především na děti. Pro školáky a předškoláky je připravena spousta her, soutěží, workshopů a dalších atrakcí se skvělými cenami. Od 12.00 hodin začíná hlavní část programu se sportovními exhibicemi a soutěžemi také pro dospělé návštěvníky. Opět jsme pro vás připravili skutečně hodnotné ceny.  

Jedním ze zlatých hřebů programu bude originální „buble show“ bublináře Matěje Kodeše. Některé jeho nejnáročnější bylinářské kousky nemají ve střední Evropě obdobu. Dokáže například vytvořit jen za pomocí rukou bublinový řetěz, vyfouknout bublinu ve tvaru hvězdičky nebo bublinový kolotoč, který se opravdu točí. Mimo to je Matěj Kodeš držitelem několika světových rekordů a jeho výkony jsou zapsány v Guinnessově knize rekordů. Vytvořil například největší volně letící mýdlovou bublinu na světě (20,57 m3), nejdelší bublinový tunel na světě (24,1 m), největší předmět uzavřený v bublině (závodní tahač Renault Truck), nejvíc bublin v bublině (58).

Dominik Nekolný je profesionální flatlandista světového formátu, dvojnásobný držitel titulu Vicemistr světa a celkově mu patří 5. místo ve světovém žebříčku.Tento profesionální straightedge BMX sportovec, zakladatel “První české Flatlandové Školy“ fascinujenejen svým uměním, ale také svým tetováním, na kterém pracuje 6 let a které ho stálo už téměř 10.000 eur, i svým životním stylem – zásadně bez tabáku, bez alkoholu a bez drog. V Liberci představí svou akrobatickou jízdu na kole dva nejlepší členové jeho BMX týmu.

V programu nebudou chybět oblíbené trampolíny, malování na obličej a spousty dalších atrakcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …