Libereckou přehradu doplní mola

27.05.2016 8:36

Oprava vstupů do vody nebude jedinou investicí města do úpravy Liberecké přehrady v tomto roce. Pokud půjde vše hladce, tak už v létě nádrž doplní tři atraktivní mola.

Libereckou přehradu doplní mola
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Budou organického tvaru - tvarově přizpůsobena okolnímu terénu a Liberečanům i turistům nabídnou další možnost odpočinku a přístupu do vody.

Město si nyní nechává zpracovat návrh a projektovou dokumentaci, včetně výkazu výměr. Na základě poptávkového řízení obdrželo jednu nabídku s cenou 121.290,40 Kč vč. DPH. Zhotovitelem bude jablonecká společnost Ateliér 4 s.r.o.

Jelikož pozemky města Liberce přímo navazují na vodní plochu, kde majitelem a správcem pozemků je Povodí Labe, s. p., musí radnice všechny investiční záměry průběžně projednávat se zástupci podniku, kteří projekty posoudí z hlediska vodohospodářského a možností vodního zákona. Povodí Labe je majitelem i nábřežní zdi, která kopíruje cestu po severním břehu přehrady a dočká se celkové opravy v dalších letech.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…