Litoměřice: Labská stezka ovládla Velkou cenu cestovního ruchu v Brně

30.01.2018 18:17

Z prvenství Velké ceny cestovního ruchu 2017 - 2018 v kategorii Nejlepší turistický produkt se mohou radovat všichni aktéři cestovního ruchu na Labské stezce napříč Českou republikou. Druhé místo patří Labské stezce v Ústeckém kraji. Cenu si na veletrhu cestovního ruchu Regiontour 2018 v Brně převzali zástupci Destinační agentury České středohoří, která má Labskou stezku v Ústeckém kraji na starosti.

Litoměřice: Labská stezka ovládla Velkou cenu cestovního ruchu v Brně
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Labská stezka si získává stále více příznivců hlavně díky tomu, že jde o živý turistický produkt, který se stále vyvíjí. Ústecký kraj investuje každý rok do výstavby nových úseků, my se zase snažíme Labskou stezku dobře proznačit a představit cyklistům i zajímavosti v okolí. Proto jsme v roce 2017 začali s proznačením alternativní levobřežní trasy 2A, která zavede cyklisty například do Terezína,“ říká k ocenění ředitel Destinační agentury České středohoří Luděk Jirman.

I v nadcházející sezoně se mají cyklisté na Labské stezce v Ústeckém kraji na co těšit. Přibydou informační tabule o zajímavostech a turistických atraktivitách na stezce a v jejím okolí. Na šesti místech pak budou umístěny speciální informační tabule s digitálními panely a hotspoty pro připojení k internetu. Obnovou a aktualizací projde také cyklistické značení na celých 96 km stezky v Ústeckém kraji. Více informací o akcích a novinkách na Labské stezce najdete v sekci Labská stezka ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.