Litoměřice: Nerudovu a Nezvalovu ulici čeká od pondělí rekonstrukce

01.03.2020 8:36

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu v ulicích Nerudova a Nezvalova začne již v?pondělí 2. března. Probíhat bude po etapách, hotovo by mělo být v srpnu.

Litoměřice: Nerudovu a Nezvalovu ulici čeká od pondělí rekonstrukce
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

V souvislosti s chystanými stavebními pracemi je třeba počítat s dopravní uzavírkou. Již od 1. března bude navíc provizorně přesunuta autobusová zastávka o blok výše do ulice Kozinova, kudy povede také objízdná trasa. 

Rozsah prací bude velký. V případě kanalizace půjde o rekonstrukci staré betonové stoky z roku 1906. Nahrazeno bude kameninovým potrubím. Součástí stavby je vybudování 14 revizních kanalizačních šachet a přepojení 46 přípojek.  U vodovodu půjde o rekonstrukci litinového potrubí z roku 1935. Projekt počítá i s přepojením 22 vodovodních přípojek. Investorem stavby kanalizace a vodovodu je Severočeská vodárenská společnost. Zároveň s tím město chystá rekonstrukci chodníků a je připraveno se spolupodílet na obnově komunikace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

11:33 Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

V okolí zimního stadionu budou rozmístěny hlídky, které budou řídit dopravu i pohyb osob