Litoměřice: Přijďte diskutovat o dopravě. Má to smysl

18.11.2017 15:51

Veřejná diskuse o dopravě, která je součástí Plánu udržitelné městské mobility, se uskuteční v úterý 21. listopadu od 17 do 19 hodin v hradu. Zváni jsou všichni občané Litoměřic, kteří se chtějí podílet na pozitivním růstu města. Diskusi povedou s občany experti na dopravu a zástupci Litoměřic.

Litoměřice: Přijďte diskutovat o dopravě. Má to smysl
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Doprava je naší každodenní součástí. Zároveň je jedním z nejpalčivějších problémů města. Pojďme ji řešit společně. Pomyslným odrazovým můstkem pro přijetí zcela zásadních kroků, jako je například optimalizace dopravy v centru, se totiž stane „Plán udržitelné městské mobility“ s výhledem do roku 2030.

„Zpracován bude na základě výsledků vzešlých z právě probíhajícího měření dopravy a šetření dopravního chování zdejších obyvatel, analýz a expertních posudků a po zvážení doporučení odborníků. K vědeckým a statistickým údajům však potřebujeme slyšet samotné občany, jejich názory, návrhy a připomínky. Proto potřebujeme slyšet hlasy každého z vás,“ vyzývá obyvatele Litoměřic k účasti místostarosta města Karel Krejza.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…