Litvínov: Společnost CPI Byty investuje letos 23,5 milionu korun

30.10.2017 9:16

Společnost CPI BYTY představila počátkem roku plán investic přesahující 23 milionů korun. Největší položky tvoří zateplování domů, rekonstrukce balkónů, nové střechy, výtahy nebo výměny vstupních dveří a rekonstrukce společných prostor. Obdobné práce budou pokračovat také v příštím roce.

Litvínov: Společnost CPI Byty investuje letos 23,5 milionu korun
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Společnost CPI BYTY, majitel zhruba 2 300 bytů v Litvínově a Mostě, již několik let výrazně investuje do oprav a obnovy bytového fondu. Jen v letošním roce dosáhnou práce souhrnné částky 23,5 milionů korun. „Pokračujeme ve výměně výtahů např. na ulici Mostecké, kde máme nově i kamerový systém, v opravách balkónů, výměně plastových oken ve společných prostorách a kanalizačních stupaček v domech na ulici Podkrušnohorské, které patří mezi nákladnější položky. Významnou část rozpočtu tvoří také náhrada starých vstupních dveří a revitalizace společných prostor,“ popsal dosavadní práce vedoucí litvínovské pobočky CPI BYTY Milan Faistl.

Mezi největší komplexní opravy tohoto roku patří rekonstrukce třináctipatrového bytového domu ve Valdštejnské ulici v sousedství Městské knihovny, zaměřená na společné prostory, v celkové výši 1,6 milionu korun. „Rekonstrukce zahrnuje opravu hlavního a zadního vstupu včetně zastřešení, výměnu dveří a renovaci celého schodiště. Dále kompletní výměnu podlahových krytin na chodbách a schodišti, elektroinstalačních prvků, světel, vypínačů. Všechna patra jsou nyní uzamykatelná. Rekonstrukcí prochází také byty. K nově uzavřené nájemní smlouvě navíc dáváme nájemníkům také novou kuchyňskou linku,” upřesňuje Faistl.

Na rok 2018 je připravena výměna měřidel vody

Největší investici představuje kompletní rekonstrukce bytového domu na ulici Ruská, kde právě probíhá nové zateplení fasády včetně střechy, výměna plastových oken a dojde k výmalbě společných prostor. Investice si vyžádá zhruba 5 milionů korun.

„Na rok 2018 je připravena kompletní výměna měřidel studené a teplé užitkové vody ve všech bytech společnosti CPI BYTY, další zateplování domů, opravy střech a balkónů a pokračovat bude také zajištění bezpečnosti pomocí nových vstupních dveří do domů,“ představil investiční záměry pro rok 2018 Milan Faistl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Koupaliště začalo s čištěním a napouštěním bazénů

7:17 Turnov: Koupaliště začalo s čištěním a napouštěním bazénů

Koupaliště v areálu Maškovy zahrady se začalo chystat na devátou sezónu. Pokud půjde vše podle plánu…